Forkjemper innen batterier, adaptere og belysning!

  • 30 dagers åpent kjøp
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryChampion.no

Drone

Leter du etter et nytt eller ekstra batteri til dronen din? Når det blir eldre, kan et dronebatteri tømmes raskere. Dette betyr at du ikke kommer til å fly den så mye. Ved å bytte ut batteriet på dronen din, vil du ha flere timer med flymoro igjen, og du vil ikke møte uventede problemer. I tillegg kan det være veldig nyttig å ha en reserve hvis det andre batteriet er tomt og du vil fortsette å fly dronen din. Batteriene våre er spesielt utviklet for å få best mulig ytelse fra dronen din. Ta en titt på vårt omfattende utvalg av dronebatterier for droner fra merker som Blade, DJI, Phantom og Parrot.

Dette betyr at du ikke kommer til å fly den så mye. Ved å bytte ut batteriet på dronen din, vil du ha flere timer med flymoro igjen, og du vil ikke møte uventede problemer. I tillegg kan det være veldig nyttig å ha en reserve hvis det andre batteriet er tomt og du vil fortsette å fly dronen din. Batteriene våre er spesielt utviklet for å få best mulig ytelse fra dronen din. Ta en titt på vårt omfattende utvalg av dronebatterier for droner fra merker som Blade, DJI, Phantom og Parrot.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Asbjørn F Aanonsen gav oss:
(5/5)
Produkt:
BTE-DJI_PH3_PP_01
Generelt:
Enkelt å greit å bestille. Varene kom raskt.
Om produktet:
Gode batteri som holder på strømmen. Er ikke nødvendig å lade etter 20 min som andre. Trenger jeg noe annet, blir det bestilt her.????????????
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryChampion.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.