Forkjemper innen batterier, adaptere og belysning!

  • 30 dagers åpent kjøp
  • Gratis levering på bestillinger over NOK 1 070,00
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryChampion.no

Hodetelefoner

Trenger du et nytt batteri til hodetelefonene dine? I disse dager er det veldig viktig at hodetelefonene dine varer lenge mellom lading. Hvis du får et nytt batteri til hodetelefonene dine, kan du spille, se på TV eller lytte til musikk i flere timer, uten å måtte vente på at det er ladet. Sjekk ut vårt omfattende utvalg av deler som passer for hodetelefoner fra merker som Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony og Sennheiser. Så kjøp et nytt batteri nå og nyt musikken, spillet eller filmen din fullt ut.

Hvis du får et nytt batteri til hodetelefonene dine, kan du spille, se på TV eller lytte til musikk i flere timer, uten å måtte vente på at det er ladet. Sjekk ut vårt omfattende utvalg av deler som passer for hodetelefoner fra merker som Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony og Sennheiser. Så kjøp et nytt batteri nå og nyt musikken, spillet eller filmen din fullt ut.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Kaare Meidell gav oss:
(4/5)
Produkt:
Sennheiser TI 810 batteri (60 mAh 2.4 V)
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Gratis levering på bestillinger over NOK 1 070,00
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryChampion.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.