Forkjemper innen batterier, adaptere og belysning!

  • 30 dagers åpent kjøp
  • Gratis levering på bestillinger over NOK 1 070,00
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryChampion.no

Barkodeleser

Leter du etter et nytt batteri til strekkodeleseren? Etter hvert som strekkodeleseren blir eldre og brukes mye, forverres batteriets kapasitet. Dette betyr at skanneren begynner å renne raskere, og at du må lade den oftere mellom brukene. Vi tilbyr et bredt utvalg av strekkodeleserbatterier for skannere fra merker som Honeywell, Motorola og Bluebird. Med et nytt batteri vil strekkodeleseren fungere ordentlig igjen. I tillegg kan det være praktisk å ha et ekstra batteri for hånden, slik at du raskt kan bytte ut det gamle hvis det dør.

Dette betyr at skanneren begynner å renne raskere, og at du må lade den oftere mellom brukene. Vi tilbyr et bredt utvalg av strekkodeleserbatterier for skannere fra merker som Honeywell, Motorola og Bluebird. Med et nytt batteri vil strekkodeleseren fungere ordentlig igjen. I tillegg kan det være praktisk å ha et ekstra batteri for hånden, slik at du raskt kan bytte ut det gamle hvis det dør.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Jan Telstø gav oss:
(4/5)
Produkt:
Nikon Coolpix P900 universal 6.7W batterilader (4.2 - 8.4V, 0.8A)
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Gratis levering på bestillinger over NOK 1 070,00
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryChampion.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.