usd nok
Norsk språk Engelsk språk
BatteryChampion.
BatteryChampion.no
Gratis verdensomfattende frakt Gratis verdensomfattende frakt
30-dager penger tilbake garanti 30-dager penger tilbake garanti
  God pris, god kundebehandling og relativt rask leveringstid.
  Veldig bra service
Hvuibuibcyvh Hhbiujkandioqjak
Samsung Navibot SR8895 batteri (3500 mAh)
Hurtig produktsøk
På BatteryChampion.no finner du batterier, adaptere og tilbehør til over 100,000 enheter og merker. Siden 2006 har vi sendt varer til over 850.000 kunder over hele verden. Vi jobber etter disse 5 grunnprinsippene:
  1. Lave priser
  2. Produkter av høy kvalitet
  3. Gratis frakt over hele verden
  4. 30 dagers åpent kjøp
  5. Fabrikkfersk
Varer rett fra fabrikken
BatteryChampion.no leverer 2. alltid batterier rett fra fabrikken. Batterier mister effekten sin over tid, selv om de ikke er i bruk. Mange importører og forhandlere oppbevarer batterier på lagrene sine i lang tid før de selges. Gjennom samarbeid med produsentene sørger BatteryChampion.no for at et batteri leveres rett etter at det har blitt produsert. På denne måten får du alltid et helt nytt batteri av høy kvalitet! Det er mulig at produktet ditt sendes direkte fra våre andre baser, istedenfor fra lageret. Produktet kan bli sendt fra Nederland eller Hongkong. I så fall er leveringstiden normalt 1-2 uker.
Gratis frakt
BatteryChampion.no tilbyr gratis frakt på alle produkter i nettbutikken (dette inkluderer ikke eventuelle importkostnader i forbindelse med toll). For spørsmål rundt dette kan du ta kontakt med helpdesken.
Levering
Batterier og tilbehør sendes i brevpakker der det er mulig. Disse får plass i en brevsprekk, og på den måten trenger du ikke å være hjemme for å ta i mot bestillingen. Større produkter vil bli sendt som en pakke. Personen som leverer produktet vil overrekke disse personlig ved å ringe på døren.
Rekommandert post
Om ønskelig kan forsendelser sendes som rekommandert post. Dette koster NOK 29,10. Med en rekommandert forsendelse er det mulig å overvåke hvor i fraktprosessen forsendelsen din befinner seg. Men ettersom mange bestillinger sendes som brevpakker er det ikke alltid mulig å se status gjennom hele fraktprosessen.
Har du noen spørsmål angående frakt? Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss.

BatteryChampion.no Webutation reputation score: excellent

copyright BatteryChampion.no © 2004 - 2019

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.

Godta
X